Found a new species, but 0 species discovered

Hi, first sorry for my english i’m french. I have an issue with seek. When i found a New speci i’m at 0 species discovered :thinking:. I use picture mode. Any clues ?

1 Like

Hi @azalx, welcome to the forum!

Are you able to share screenshot(s) of what you are seeing? That can be helpful for figuring out what the issue is. There are some instructions here for taking a screenshot with different types of devices: https://www.take-a-screenshot.org/

Oh, and feel free to write in French! We can use Google Translate, and I am sure there are many other French speakers here who can help, in case we run into any issues with translation. :)

—Google Translate—

Bonjour @azalx, bienvenue sur le forum!

Êtes-vous en mesure de partager des captures d’écran de ce que vous voyez? Cela peut être utile pour déterminer le problème. Voici quelques instructions pour prendre une capture d’écran avec différents types d’appareils: https://www.take-a-screenshot.org/

Oh, et n’hésitez pas à écrire en français! Nous pouvons utiliser Google Translate, et je suis sûr que de nombreux autres francophones ici peuvent vous aider, au cas où nous aurions des problèmes de traduction. :)

3 Likes

Ho you are sweet :D

Alors en français ^^ Seek me dit que j’ai observé de nouvelles especes, mais ca n’apparait pas dans les especes observées, je reste a 0 :(

J’aimerais commencer une collection d’espèces trouvée mais ça reste toujours a 0

After some research I realized that my problem may have been localization. I have an error message that tells me your localization request has expired yet I am in 4G. Actually I have no map that appears.