Bug Reports


Topic Replies Activity
About the Bug Reports category 2 March 15, 2019
Can’t see longitude in iOS iNat app’s map view when adding observations 1 July 19, 2019
EOL Content Error 3 July 18, 2019
Android app not showing ID suggestions, though they exist 4 July 18, 2019
Is there a reason that my observation is not showing up on the map? 6 July 18, 2019
Wrong category for Anabasis ochrodesma 2 July 18, 2019
Is this a bug? Inconsistent endangered status 3 July 18, 2019
Date observed cannot be greater than the date the observation was added 3 July 18, 2019
[missing "nl.lexicons." translation] sneezeweed 2 July 18, 2019
Place Hayward, CA is inconsistent 5 July 18, 2019
Android app double posting 23 July 18, 2019
Empty Observations When Using App 6 July 17, 2019
Automatically Adding Photos to Observations in Android App 8 July 17, 2019
API - Taxa : Search and fetch - apostrophe in taxa name 1 July 17, 2019
Observations displayed repeatedly in Explore 4 July 17, 2019
Clicking on a taxon with a rank between Genus and Species (e.g. Subgenus) loads the map display, not tree 4 July 17, 2019
Android App showing an observation twice 5 July 17, 2019
Location issues on iNaturalist 3 July 16, 2019
Missing Twitter cards when sharing iNat links 3 July 16, 2019
Malformed observation page? 10 July 16, 2019
Clean up and prevent the automatic addition of new taxon names that truncate in "subs", "ss,", or "va" 1 July 15, 2019
Various iNat webpages intermittently stall out and won't load 3 July 15, 2019
Time observed not displayed correctly? 4 July 15, 2019
iPhone app not letting me log in 3 July 15, 2019
Species doesn't show up on life list 21 July 14, 2019
Seek grabs current location if photo lacks geolocation 8 July 14, 2019
Android: importing geotagged photo does not fill location 13 July 14, 2019
Not all observations uploading 5 July 13, 2019
Location error on map 6 July 18, 2019
Observations not showing link to Projects 4 July 12, 2019